Bulvár

Utazás: Római fürdőzés Zalakaroson

Utazás: Római fürdőzés Zalakaroson

2012. május 11., péntek
Utazás: Római fürdőzés Zalakaroson

Nyárra készül el az a vizes játszópark, valamint a gyermekmegőrzővel, "strandóvodával és strandbölcsődével" kiegészített játszóház, amelynek építése már megkezdődött a zalakarosi fürdőben - tájékoztatta az üzemeltető Gránit Gyógyfürdő Zrt. vezérigazgatója az MTI-t.

Burján Richárd

elmondta: a két elemből álló fejlesztés több mint 250 millió forintba kerül, ehhez az Új Széchenyi Terv programjából mintegy 50 millió forintos támogatást nyertek. Az építkezés megkezdődött, s a tervek szerint június végére elkészülnek a 12 év alatti gyerekeknek szánt szórakoztató létesítmények. A beruházás keretében több mint 60 játékelemet tartalmazó vizes játszóparkot építenek, amelyben csúszdákkal, vízágyúkkal, interaktív spriccelőkkel foglalhatják el magukat a gyerekek. "Strandbölcsődét és strandóvodát", vagyis egy pillangó alakú játszóházat és benne gyermekmegőrzőt építenek, ahol szakképzett személyzetre bízhatják a szülők a kicsiket. A foglalkoztatónak szabadtéri és belső tere is lesz, a legkisebbeket pelenkázni és akár altatni is lehet, a nagyobbak a játszóház mellett beltéri mászófalat használhatnak, vagy kézműves foglalkozásokon vehetnek részt. A zalakarosi fürdő vezérigazgatója hozzátette: a májustól szeptember végéig tartó főszezonban ma már a gyermekes családok vannak többségben, ezért is döntöttek úgy, hogy számukra új fejlesztéseket kínálnak. A gyógy- és élményfürdőben tavaly több mint 510 ezren fordultak meg, közülük a nyári időszakban mintegy 300 ezer vendég talált itt magának gyógyulásra vagy pihenésre lehetőséget. Forrás:

Zalakarosi fürdő

Hotel Venus*** - Zalakaros

Zalakarosi Római fürdőzés 2 fő részére 2 éjszaka szállással és félpanziós ellátással a Hotel Venusban!

Csomag tartalma:

2 éjszaka szállás 2 fő részére félpanzióval (svédasztalos reggeli, menüválasztásos vacsora) Római fürdőnk korlátlan használata (termálvizes, vízsugaras medence, élménymedence, finn szauna) termálvizes, vízsugaras medence élménymedence finn, infra, fényterápiás szauna jakuzzi gőzkabin fitness és asztalitenisz terem használat

Gyerekkedvezmény:

0-6 éves korig ingyenes (szülőkkel együtt kétágyas szobában) 6 - 12 éves korig 50 %: 9.950,- Ft/2éj

Kiemelt időszak felára:

8.000,- Ft egyszeri díj Csomag ára: 39.800,- Ft /az idegenforgalmi adó a helyszínen fizetendő: 400,- Ft/fő/éj

Foglalható időszak:

2012. április 11 - július 20. (kivéve kiemelt időszakokban – ünnepnapokon és tanítási szünetekben)

Fix időpont megadása szükséges!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.