Kultúra

Új lemezzel és koncerttel készül a Meszecsinka + VIDEÓ

Új lemezzel és koncerttel készül a Meszecsinka + VIDEÓ

2012. május 18., péntek
Új lemezzel és koncerttel készül a Meszecsinka + VIDEÓ

A Meszecsinka május végén rukkol elő első lemezével, amelyet május 31-én koncerttel harangoznak be a városligeti Kertemben. Addig is elkészült az új lemez első klipje.

A zenekar a Fókatelepből és Korai Örömből ismert

Oláh Annamária

és

Biljarszki Emil

zenei vállalkozása, mely már a határainkon túl is komoly sikereket zsebelt be. A lemezt is először külföldön mutatták be, a rangos Balkan Fever fesztiválon Bécsben. Május 31-én pedig a hazai közönség elé tárják az új dalcsokrot, a Városligetben található Kertemben. Addig is elkészült az új lemez első klipje. A film a Távol című melankolikusan szívbemarkoló szerzeményre komponálódott. „Gitározni szerettem volna egy kicsit, de nem tudok” – meséli a dal születését Annamari. „Emil aludt mellettem az ágyon, én ölembe vettem a gitárt és elkezdtem pár húrt pengetni, amelyek pont a kezemre estek. Nem tudom, melyik jött előbb, a dallam vagy a szöveg. De elkezdtem mellé énekelni.” “A dal nem általában szerelemről, hanem rólunk szól, ezért a kliphez sem színészeket, hanem egy nagyon közeli baráti házaspárt kértünk fel“ – folytatja a film leírását a gitáros-zongorista. “Annyi a szerepük, hogy ülnek egy megterített asztalnál, beszélgetnek, néznek egymásra. Ez egy őszinte dalfilm: az előadók önmagukról énekelnek, a szereplők önmagukat adják.” Az együttes nyáron visszatér a Babel Soundra, július 19-én Balatonlellére. (Forrás:

Kultúra.hu

) http://www.youtube.com/watch?v=dh2NYgHqAwc

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.