Sport

Női futsal: újabb SZAK-iksz a Mókusokkal

Női futsal: újabb SZAK-iksz a Mókusokkal

2012. május 10., csütörtök
Női futsal: újabb SZAK-iksz a Mókusokkal

A hazai környezetben játszott döntetlen után háromgólos hátrányból a meccset megfordítva idegenben sem tudott nyerni a SZAK Kiskunfélegyházán.

A női futsal NB I alsóházi rájátszásának 1. fordulójából elhalasztott mérkőzés pótlásán meglehetősen foghíjas ellenfél fogadta a teljes kerettel utazó Boszorkányokat Kiskunfélegyházán, hiszen a Mókusok mindössze egyetlen cserével tudtak kiállni. Ám ennek ellenére remekül használták ki a kényelmesen kezdő vendégek védelmi hibáit, így az első játékrészben a csereként beálló

Suhajda Eszter

révén háromgólos előnyre tettek szert. A szünetbeli fejmosás után azonban új erőre kapott a SZAK, rendezték soraikat a Tisza-partiak és

Baksa Kata

,

Zimányi Kovács Anikó

, majd

Németh Zsófia

találataival a félidő derekára kiegyenlítette. Gyűltek a faultok a hazaiaknál, igaz a hatodikat a játékvezetők csak harmadikra fújták be a mérkőzés hajrájában, s a megítélt tízméteres értékesítésével Zimányi Kovács révén fordítani is tudtak

Cserenkó Szabolcs

tanítványai (3-4). A végén azonban kihagyott a figyelem, s félperccel a lefújás előtt egy szegedi szögletet követően labdát szereztek a hazaiak, s három az egy ellen kontrázva ki is használták ziccerüket (4-4). A szegedi alakulat legközelebb szombaton 12.30-tól az alsóházat utcahosszal vezető, veretlen Berettyóújfalu otthonában lép pályára. Ezen kívül még van egy elmaradt meccse Szalai Ágnesék az ELTE ellen hazai pályán, melyet május 20-án, 11 órától fognak pótolni.

Női futsal NB I alsóházi rájátszás (5-8. helyért) 1. forduló (pótlás):

Kiskunfélegyházi Fornetti-Altro Mókusok - Szegedi AK-Boszorkányok 4-4 (3-0)

Kiskunfélegyháza, városi sportcsarnok, 100 néző. Vezette: Tóth Cs., Suba, Molnár H.

Kiskunfélegyháza:

Csontos - Bagdi, Bezsenyi, Rátkai, Zsadányi.

Csere:

Suhajda.

Vezetőedző:

Osztopáni Mihály.

SZAK:

Horváth M. - Boros, Szalai, Hódi, Baksa.

Csere:

Németh Zsa. (kapus), Harcel, Németh Zsó., Zimányi Kovács, Géczi.

Vezetőedző:

Cserenkó Szabolcs. Gólszerzők: Suhajda (9', 12', 16', 40'), ill. Baksa (24'), Zimányi Kovács (28', 39'), Németh Zsó. (32').

Sárga lap:

Boros (33'), Géczi (38'). Cserenkó Szabolcs:

"A mérkőzésnek a mi szempontunkból annyi a pozitívuma, hogy nem kaptunk ki, 0-3-ról is fel tudtunk állni és megfordítottuk a meccset, bár a győzelem végül nem jött össze. Úgy érzem a miénk jobb csapat mint a Kiskunfélegyháza, ám ezt sajnos eredményben nem tudtuk bizonyítani."

A női futsal NB I alsóházi rájátszásának (5-8. helyért) jelenlegi állás:

#

Csapat

M.

Gy.

D.

V.

Lg.

Kg.

Gk.

P.

5.

MVFC Berettyóújfalu Női I.

5

5

-

-

33

6

27

15

6.

ELTE SE

4

2

-

2

11

13

-2

6

7.

Szegedi AK Boszorkányok

4

-

2

2

9

17

-8

2

8.

Kiskunfélegyházi Fornetti-Altro Mókusok

5

-

2

3

12

29

-17

2

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.