Sport

Megye I-es tippbajnok: Lévai Mihály 12 pontos

Megye I-es tippbajnok: Lévai Mihály 12 pontos

2012. május 7., hétfő
Megye I-es tippbajnok: Lévai Mihály 12 pontos
A Csongrád csapatkapitánya a hétvégi forduló nyolc mérkőzése közül négy végeredményét tippelte meg helyesen. A megyei I. osztály 27. fordulójának meccseire Lévai Mihály(képünkön középen kék mezben), a szabadnapos Csongrád TSE csapatkapitánya tippelt. Játékosunk megérzése négy esetben jött be: az Ásotthalom, az Algyő, a Dorozsma és a Tápé sikere szépen hozott neki pontokat. A rangadó esetében viszont nemcsak a Mórahalmot, hanem őt is meglepte idegenbeli sikerével a Sándorfalva. A Balástya és a Kistelek viszont ezúttal nem volt képes az idegenbeli ikszre, ami rontotta Lévai Mihály teljesítményét is. Összességében 12 pontot kasszírozott a csongrádi futballista. Mindez azt jelenti, hogy a Tippbajnok versenyben továbbra is Hadár Attila (Algyő SK), Gonda László (UTC) és Sándor László (Nagymágocs SE) hármasa áll az élen 18 ponttal. A vezető triót a 17 pontos Vasas Gábor (Sándorfalva SK), a 16 pontos Tóth Csaba (Mindszent SE) és Bosánszki Mihály (KSE Balástya) követi 15 ponttal, megelőzve a 12 pontos Erdélyi Mátyást (Csanádpalota FC) és Lévai Mihályt, valamint az egyaránt 5 ponttal álló Hegyesi Zsoltot (SZVSE) és Jesenszki Györgyöt (HFC II.). A következő fordulóban a szabadnapos Kiskundorozsmai ESK csapatkapitányát fogjuk faggatni. Játékunkban a találkozók végkimenetelének eltalálásáért továbbra is 2 pont jár. Aki emellett jól érzi meg a gólkülönbséget vagy az egyik csapat gólját, 3 ponttal lesz gazdagabb (ugyanennyi pont jár döntetlen esetén is, ha nem telitalálatról van szó). A teljes telitalálat 4 pontot ér.

Így tippelt Lévai Mihály (Csongrád TSE) a 27. fordulóra:

Tápé - UTC 4-1 - végeredmény: 3-0 - kapott pont: 3Mórahalom - Sándorfalva 2-1 - végeredmény: 1-2 - kapott pont: 0SZVSE - Balástya 2-2 - végeredmény: 3-2 - kapott pont: 0Algyő - Kiszombor 3-0 - végeredmény: 5-0 - kapott pont: 3Mindszent - Kistelek 2-2 - végeredmény: 5-4 - kapott pont: 0Ásotthalom - Csanádpalota 3-1 - végeredmény: 2-1 - kapott pont: 3Nagymágocs - Kiskundorozsma 1-4 - végeredmény: 2-4 - kapott pont: 3Hódmezővásárhely II. - Röszke 0-0 - végeredmény: 0-2 - kapott pont: 0

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.