Sport

Médiafoci: a Szedeák az ellenfél csütörtökön

Médiafoci: a Szedeák az ellenfél csütörtökön

2012. május 23., szerda
Médiafoci: a Szedeák az ellenfél csütörtökön

Ismét pályára lépnek a Csongrád megyei tollforgatók: a vízilabdázók utáni mérkőzés hangulatán felbuzdulva a Naturtex-SZTE-Szedeák együttese hívta ki az újságírócsapatot.

Mint emlékezhetünk,

múlt csütörtökön

remek hangulatú, fordulatos mérkőzést vívott a szegedi és Csongrád megyei újságírókból álló médiaválogatott az A-Híd Szeged Beton VE magyarkupa-győztes, bajnoki bronzérmes vízipólósaival. S bizony kiderült, a Vincze-csapat nem csak a vízben kézzel,de szárazon és lábbal sincs haragban a labdával, igaz, végül a tollforgatók nagyobb szárazföldi rutinja diadalmaskodott. Az 5-3-as sikert azonban alig ünnepelhették meg a kollégák, másnap már érkezett is a felhívás keringőre:

Nyilas István

, a Szedeák kosárlabdacsapatának oszlopos tagja pattogtató társaival gondolt egyet, és

kihívta a zsurnalisztákat

egy hagyományteremtő célzatú derbire. Mint a népszerű Nyíl portálunknak elmondta, a korábbi labdarúgókat is soraiban tudó médiacsapat játéktudását elsősorban lelkesedéssel igyekeznek ellensúlyozni, bár közöttük is akadnak olyanok, akik jól bűvölik lábbal a labdát. Így csütörtökön ismét lehet szurkolni a Kisstadionbeli médiafocin, egészen pontosan a SZAK-pálya mentén, itt rendezik ugyanis az újabb rangadót 17.30-tól. A kosarasok és az újságírók sok szeretettel várnak minden szurkolót, sportbarátot és érdeklődőt a meccsre.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.