Sport

Labdarúgás: a Mórahalom vagy a Sándorfalva lesz-e a befutó? + SZAVAZÁS

Labdarúgás: a Mórahalom vagy a Sándorfalva lesz-e a befutó? + SZAVAZÁS

2012. május 29., kedd
Labdarúgás: a Mórahalom vagy a Sándorfalva lesz-e a befutó? + SZAVAZÁS

Négy forduló van hátra, és négy pont a mórahalmiak előnye, viszont egyszer még szabadnaposak lesznek. Elképesztő izgalmakat tartogat a megye I. hajrája, kis kapaszkodót kínálunk a drukkereknek. Emellett kíváncsiak vagyunk az Önök véleményére, tippjére is!

Hétvégén a 30. fordulót játszották a labdarúgó megyei I. osztályban, s az aranyéremre vadászó alakulatok közül ha nehezen is, de mindkettő hozta a maga rangadóját. A Mórahalom

K. Tóth Gyula

87. percben szerzett találatával nyert 2-1-re Csongrádon, míg a Sándorfalva

Mihalkó Máté

parádés egyéni alakításának köszönhetően fektette két vállra a második félidőben tíz emberrel harcoló Algyőt. Négy körrel a bajnokság vége előtt a Mórahalomnak 74, míg a Sándorfalvának 70 pontja van, ugyanakkor a listavezető egyáltalán nem mehet biztosra, tekintve, hogy egyszer még szabadnapos lesz, tehát háromszor lép pályára, míg legfőbb vetélytársa négyszer.

Az állás:

#NévMSZGYDVLGKGGKP
1.Mórahalom29242385325374
2.Sándorfalva28224263214270

Az üldöző mellett szól, hogy a Mórahalom sorsolása első ránézésére nehezebbnek tűnik. Szőke Péterék fogadják még az Ásotthalmot, mely az őszi affér miatt feni rájuk a kését, illetve az életéért küzdő Tápéhoz és az otthon bárkire veszélyes SZVSE-hez látogatnak. Mindeközben a Sándorfalva ahhoz a Mindszenthez utazik, mely saját bevallása szerint is leeresztett már, fogadja a tavasszal harmatgyenge Nagymágocsot és az idén még csak formálódó Kisteleket - az egyetlen igazán nehéz feladatnak a dorozsmai vendégjáték tűnik. Sorsolás ide vagy oda, annyi bizonyos: aki meg akarja kaparintani a bajnoki címet, nem engedhet meg magának hibázást az utolsó négy fordulóban. A két legénység egyébként hasonló utat járt be tavasszal: a kezdeti botladozás után nagyszerű formába lendültek. A Mórahalom megizzadt a sikerért Vásárhelyen, majd otthon kapott ki az Algyőtől, s ikszelt Mindszenten. Azóta viszont kilenc diadal mellett csak a Sándorfalvával szembeni hazai vereség rontja a mérlegüket. Gémes Bencéék márciusban a Kiszomborral és a Röszkével játszottak döntetlent, utána zsinórban tízszer nekik gratulálhattak az ellenfelek (behúzták a Mórahalom, az Ásotthalom és az Algyő elleni rangadókat is). Ember legyen tehát a talpán, aki meg tudja jósolni, megőrzi-e a Mórahalom a végéig a négy- (vagy virtuálisan egy-) pontnyi fórját, vagy pedig a Sándorfalva előzni tud a végén! Egy biztos: bárki is lesz a bajnok, a Csongrád megyei labdarúgás érdekét az szolgálná, ha vállalná az NB III-as indulást!

A további fordulók párosítása:

31. forduló (május 30., szerda):

Mórahalom - Ásotthalom, Mindszent - Sándorfalva.

32. forduló (június 2-3., szombat-vasárnap):

Tápé - Mórahalom, Sándorfalva - Nagymágocs.

33. forduló (június 10., vasárnap):

Kiskundorozsma - Sándorfalva. A Mórahalom szabadnapos.

34. forduló (június 16., szombat):

Szegedi VSE - Mórahalom, Sándorfalva - Kistelek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.