Sport

Kézilabda: Pick Szeged - lesz-e csattanó a végén?

Kézilabda: Pick Szeged - lesz-e csattanó a végén?

2012. május 18., péntek
Kézilabda: Pick Szeged - lesz-e csattanó a végén?

Szombaton minden eldől: a Pick harmadszor vagy a Veszprém huszadszor. A férfi kézilabda NB I döntőjének harmadik felvonása következik.

Ez a harc lesz a végső! Szombat délben, 12.45-től a Veszprém Arénában lép pályára az NB I döntőjének harmadik összecsapásán a Pick Szeged. Az első ottani mérkőzés nagyon sima volt, 33-22-re nyertek a bakonyiak, a vasárnapi szegedi derbin azonban újra szegedi győzelemnek örülhettünk az őszi siker után.

Skaliczki László

gárdája keddtől kezdte meg a felkészülést a mindent eldöntő csatára.

Online

Szombaton 12.45-től folyamatosan frissülő, szöveges online tudósításban számolunk be az MKB Veszprém - Pick Szeged bajnoki szuperdöntő pillanatairól. Tartsanak velünk, szurkoljunk együtt a szegedi győzelemért!

"Jó hangulatban teltek a héten az edzések, ahogyan korábban is. Nagyon sok új dologgal már nem lehet előjönni, elég jól ismeri egymást a két csapat. Úgy érzem a pillanatnyi forma fog dönteni a bajnokság utolsó mérkőzésén. Itthon sikerült kiharcolnunk a harmadik meccset, nem érzem úgy, hogy teher lenne rajtunk a címvédővel szemben, nem minket nyom a tét. Van esélyünk megnyerni a döntő összecsapást, s ezzel a harmadik bajnoki címünket" - mondta el portálunknak

Vadkerti Attila

, a Pick Szeged csapatkapitánya. A Pick kétszer nyerte meg eddig a bajnokságot, előbb 1996-ban, majd 2007-ben. Utóbbi alkalommal is a Veszprém nyerte az alapszakaszt, s a finálé első meccsét is otthon rendezhette. Azt a derbit büntetőkkel a Pick nyerte, azután mindenki hozta a hazai meccsét, egészen a negyedik összecsapásig, amikor is 25-23-as újszegedi diadalával 3-1-re győzött a párharcban. Most nem a párbaj elején, hanem a végén kellene nyernie a csapatnak, ami igazi csattanója lenne az idei szezonnak. Vadkertiék pénteken délben tartanak edzést az újszegedi sportcsarnokban, majd még aznap útnak indulnak a Balaton-partjára. A DAKE szervezésében ismét indul szurkolói busz, várhatóan ismét több száz szegedi drukker fogja biztatni a csapatot a helyszínen, a Veszprém Arénában.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.