ARC

Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Varga Tímea Pamela

Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Varga Tímea Pamela

2012. május 20., vasárnap
Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Varga Tímea Pamela

Új sorozatot indított útjára a SZEGEDma.hu Jó Arc néven. Megéri megmutatnod magad, s szerepelned rovatunkban, hiszen minden hónapban értékes nyereményt sorsolunk ki a Jó Arcok között!

Komoly tervei vannak, az iskola elvégzése után vállalkozást szeretne indítani a 23 éves

Varga Tímea Pamela

. Jelenleg az SZTE Gazdaságtudományi Karán marketing mesterképzése jár, és az iskola mellett dolgozik is. A Szeged Napjához kapcsolódó rendezvények közül a Jack DanimalZ-koncertet emelte ki, nagyon szereti a szegedi zenekart, a frontembert személyesen is ismeri. A SZIN-t is várja, de minden buliban benne van, számára az a fontos, hogy baráti társaságával együtt lehessen. Tímea inkább kocsmatúra-párti, a beülős helyeket részesíti előnyben, így gyakran járnak a Colibri Bárba és a Sárkányba például. Régebben kedvelte a Retrót, de mostanában inkább a JATE Klubban buliznak. A közösségi oldalak közül a Facebookot használja, gyakorta bejelölik, mert szeretnének vele megismerkedni, de ő csak azokat jelöli vissza, akiket valóban ismer.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.