Bulvár

Éjszaka több mint 20 viharkárhoz riasztották a tűzoltókat

Éjszaka több mint 20 viharkárhoz riasztották a tűzoltókat

2012. május 13., vasárnap
Éjszaka több mint 20 viharkárhoz riasztották a tűzoltókat

Az elmúlt 24 óra alatt összesen 66, viharkárral összefüggő esetben az éjszaka folyamán több mint 20 alkalommal vonultak ki a fővárosi tűzoltók - ismertette Kisdi Máté, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője vasárnap reggel az MTI-nek.

Hozzátette: ezek közül több nagyobb kárral járt. Beszámolt arról, hogy a XIII. kerületben, a Népfürdő utca egy biciklistára dőlt egy hirdetőtábla, a sérültet nem kellett kórházba szállítani. Szintén a XIII. kerületben, a Csángó utcában autóra dőlt egy fa. A VII. kerületben, a Péterfy Sándor utcában egy épület tetejéről 80-100 négyzetméteren a szél letépte a bádoglemezt, három parkoló autót rongált meg. A XIX. kerületben pedig egy családi házra dőlt egy 8-10 méteres fenyőfa. A szóvivő hozzátette: itt is több órán át tartott a mentés. Angyalföldön, Zuglóban és Kelenföldön is ágak estek az elektromos vezetékekre, ezeknél az elektromos művek szakembereivel közösen dolgoztak a tűzoltók.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.