Kultúra

Egy kis India költözik az IH-ba

Egy kis India költözik az IH-ba

2012. május 4., péntek
Egy kis India költözik az IH-ba

Különleges táncélményt kaphatnak, akik hétfő este az ellátogatnak az IH Rendezvényközpontba. Ádász Mariann és Berki Éva dél-indiai táncokat ad elő.

„A Pandanallur a dél-indiai klasszikus tánc legautentikusabb formája. A vonalak letisztultsága, a kifejezés finomsága, a mozdulatok precízsége jellemzi. A stílus kimagasló képviselője

Padmashri Meenakshi Chitharanjan

, aki többek között indiai állami kitüntetésben is részesült művészetéért. Abban a kitüntetésben részesülhettünk, hogy a 2010-2011-es tanév során a művésznőnél tudtunk tanulni a dél-indiai Madraszban” – mondta el portálunknak

Ádász Mariann

. A két fellépő magyarországi mestere

Gulyás Ildikó

, aki korábban szintén Padmashri Meenakshi Chitharanjannál tanult táncolni. Az előadást május 7-én hétfő este 19 órakor láthatják az érdeklődők az IH Cafeban.

"Szekfüvirágleheletzuhatagos-örömillatú délövi szélben, fülemüleszavú kusza méhzizegésű lugas susogó sűrűjében Hari vigad a gyönyörű dalú kikeletben sírjon az elhagyatott, íme táncol a vadörömű lánykaseregben."

(Gíta Govinda) A jegyek elővételben 600 forintért, a rendezvény napján 800 forintért kaphatóak az IH Rendezvényközpontban, a Belvárosi moziban és a

Ticketportal

országos hálózatában. Az előadásra az IH Rendezvényközpontban és a Belvárosi moziban a következő utalványokat fogadjuk el: Accor Services Top Premium ajándékutalvány, Accor Services Ticket Culture - Kultúra utalvány, Cadhoc Kultúrcsekk, Cadhoc Művelődási csekk, Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány Üdülési csekk, Sodexho Pass KULTÚRA utalvány, Sodexho Pass AJÁNDÉK utalvány.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.