Sport

Vízilabda: bronzéremmel vigasztalódhat a Szeged Beton

Vízilabda: bronzéremmel vigasztalódhat a Szeged Beton

2012. április 21., szombat
Vízilabda: bronzéremmel vigasztalódhat a Szeged Beton

Vasárnap este 18.30-tól elsőként hazai környezetben fogadja az A-Híd Szeged Beton VE a Groupama Honvéd együttesét az OB I bronzcsatájának első felvonásában.

Az elmúlt két hétben nem kényeztette el Fortuna a szegedi vízilabdázókat: előbb a bajnoki döntő úszott el, majd szerdán a Bajnokok Ligája legjobb négy csapata közé nem sikerült bejutnia a Szeged Betonnak, pénteken pedig már olyan híresztelések kaptak szárnyra, miszerint jövőre már csak a két legjobb magyar csapat indulhat az európai topsorozatban. Így tehát ráfér némi vigasz mind a csapatra, mind a szurkolókra. Erre vasárnap este 18.30-tól lesz lehetőség a bajnoki bronzéremért zajló párharc első meccsén.

Online

A vasárnap 18.30-tól - a Pick Szeged - Csurgó mérkőzés végétől függően esetleg kisebb csúszással - kezdődő Szeged Beton - Honvéd bronzderbit folyamatosan frissülő, szöveges tudósítás formájában követhetik portálunkon. Szurkoljunk együtt a Vincze-csapat sikeréért!

Ez lesz az idei negyedik Beton - Honvéd párbaj, s az előző háromból bizonyára az őszi kettő ébreszti a legszebb emlékeket a Vincze-csapat számára, hiszen a magyar kupa döntőjében óriási csatában diadalmaskodtak Kiss Csabáék (9-8), majd a nem sokkal később az idegenbeli bajnokit is behúzták (8-6). Tavasszal a szegedi derbi azonban már nem ment könnyen, viharos körülmények közepette játszottak 5-5-ös döntetlent a felek. Az eddigi parázs csaták előrevetítik, két nyilvánvalóan csalódott csapat csap össze a bajnoki bronzért, de ennek a medencében nyoma sem lesz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.