Közélet

Változik a közösségi közlekedés az ünnep miatt

Változik a közösségi közlekedés az ünnep miatt

2012. április 7., szombat
Változik a közösségi közlekedés az ünnep miatt

Változik a közösségi közlekedés menetrendje a hétvégén a húsvéti ünnep miatt, a vonatok és a buszok is megváltozott rend szerint közlekednek.

A MÁV-Start tájékoztatása szerint a személyszállító vonatok vasárnap az ünnepnapi, húsvéthétfőn pedig a vasárnapi menetrend szerint közlekednek, keddtől pedig a megszokott, hétköznapi menetrend lesz érvényben. A legnagyobb utasforgalmú vonalakon a szerelvényeket több járművel indítják. A vasúttársaság arra kéri az utazókat, hogy a pénztárak előtti sorban állás elkerülése érdekében elővételben vagy az interneten váltsák meg a jegyüket; utóbbi esetben a jegy otthon is kinyomtatható. A Volán Egyesülés azt közölte: szombaton a szabadnapi, vasárnap a munkaszünet napi, hétfőn a hét első munkanapját és iskolai előadási napját megelőző munkaszüneti napi, kedden pedig a hét első munkanapja és tanítási napja szerinti menetrend lesz érvényben. Felhívták a figyelmet arra, hogy csütörtökön és pénteken az iskolai előadási napokra meghirdetett járatok nem közlekednek. A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) tájékoztatása szerint a BKV járatai húsvéthétfőn az ünnepnapokon érvényes menetrend szerint közlekednek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.