Bulvár

Túl az életveszélyen a kulcsi négyes gyilkosság gyanúsítottjának anyja

Túl az életveszélyen a kulcsi négyes gyilkosság gyanúsítottjának anyja

2012. április 9., hétfő
Túl az életveszélyen a kulcsi négyes gyilkosság gyanúsítottjának anyja

Túl van az életveszélyen a Fejér megyei Kulcson történt, négy halálos áldozatot követelő brutális bűncselekmény Budapesten ápolt sérültje, a gyanúsított édesanyja. A Székesfehérváron ápolt sérült napokon belül hazatérhet, a gyanúsított nővérének azonban még hosszabb ideig a dunaújvárosi kórház traumatológiai osztályán kell maradnia - tájékoztatták a kórházak hétfőn az MTI-t.

A budapesti Honvédkórházban ápolt sérült - a hozzátartozóinak meggyilkolásával gyanúsított férfi édesanyja - túl van az életveszélyen - közölte

Bazsó Péter

, a Honvédkórház orvos-igazgatója. Ismertetése szerint a 63 éves nőnek javult az állapota, már nincs szükség a mesterséges lélegeztetésre, így az intenzív osztályról is kikerült. Az orvos-igazgató hozzátette: további korrekciós műtétekre még szükség lesz.

Sándor Csaba

, a Fejér Megyei Szent György Kórház ügyeletvezetője elmondta, hogy a székesfehérvári kórházban kezelt férfi állapota folyamatosan javul. Ha ilyen ütemben folytatódik a javulás, akkor napokon belül elhagyhatja az intézményt.

Mészáros Lajos

, a dunaújvárosi Szent Pantaleon Kórház főigazgató-főorvosa egyelőre nem tudta megmondani, hogy az intézményben fekvő sérültet - a gyanúsított nővérét - mikor engedhetik haza. A szükséges helyreállító műtétek időpontja is bizonytalan, a sérült állapotának függvényében döntenek majd róla. A hétvégén kihallgatták a székesfehérvári, illetve a dunaújvárosi kórházban fekvő két sérültet - közölte a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Németh-Kész Mónika

hozzátette, a harmadik sérült, az édesanya még nincs kihallgatható állapotban. A kulcsi családi bűncselekményre péntek délelőtt derült fény. A gyilkossággal gyanúsított

Horváth Csanád Jutast

a Terrorelhárítási Központ műveleti főosztályának tagjai még aznap elfogták a Fejér megyei településen. A Székesfehérvári Törvényszék vasárnap döntött a gyanúsított 30 napos előzetes letartóztatásáról.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.