Sport

Törpkosárlabda a Weöresben + FOTÓK

Törpkosárlabda a Weöresben + FOTÓK

2012. április 14., szombat
Törpkosárlabda a Weöresben + FOTÓK

Elindult a Naturtex-SZTE-Szedeák törpkosárprogramja. A labdás feladatokból, ügyességi versenyekből álló program célja megszerettetni a legkisebbekkel is a kosárlabdát, és általában a labdajátékokat.

Csütörtökön, a Weöres Sándor Általános Iskola volt a Naturtex-SZTE-Szedeák kosárlabdacsapata törpkosárprogramjának első állomása. A program célja megszerettetni a legkisebbekkel is a labdajátékokat, elsősorban a kosárlabdát, minél több gyereket, szülőt és pedagógust bevonni a programba a kosárlabdasport stabil utánpótlásának érdekében. A bemutató jellegű programban négy intézmény vett részt, a házigazda Weöres-iskolán kívül a Dózsa György Általános Iskola, a domaszéki Bálint Sándor Általános Iskola, valamint a karolinás kisdiákok is Moltent ragadtak. A két órás foglalkozás első felében a kicsik megismerkedhettek a helyes labdafogásával, a labdavezetéssel s ehhez kapcsolódó ügyességi versenyeket játszottak. A második órában pedig a négy iskola csapatai keresztpályán kosaraztak kispalánkra. Természetesen a vidám játékos tanulás után nem maradtak el a jutalmak sem, a lurkók legnagyobb örömére.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.