Bulvár

Tíz sérültje van a pirtói balesetnek

Tíz sérültje van a pirtói balesetnek

2012. április 22., vasárnap
Tíz sérültje van a pirtói balesetnek

Nyolc felnőtt és két gyermek sérült meg abban a balesetben, amely szombat este történt a Bács-Kiskun megyei Pirtón; a karambol valamennyi sérültje egy magyar rendszámú kisbuszban utazott, amelynek frontálisan nekiütközött egy ittas férfi által vezetett személyautó - közölte a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője vasárnap az MTI-vel.

Szabó Anita

elmondta, hogy az 53-as úton, Pirtó belterületén előzésbe kezdett a személygépkocsi, majd a vezetője visszarántotta a kormányt és először egy szerb rendszámú kisbusznak ütközött, amely leszaladt az útról. A személyautó az ütközés következtében a szemközti forgalmi sávba sodródott, ahol egy magyar rendszámú kisbuszba rohant, amelyben két gyermek és hat felnőtt utazott. A szóvivő közlése szerint a balesetet okozó, ittasan vezető 25 éves pirtói lakos el akarta hagyni a helyszínt, de visszatartották; a férfit könnyebb sérüléssel szintén kórházba szállították. A baleset sérültjei közül hét embert már hazaengedtek, de két súlyos sérültet - egy 8 éves fiút és egy 43 éves nőt -, valamint a szerb kisbusz könnyebben sérült vezetőjét jelenleg is a kórházban ápolják. A személyautót vezető férfi ellen a rendőrség - szabadlábon hagyása mellett - súlyos testi sértést okozó ittas járművezetés miatt indított eljárást.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.