Kultúra

Szegeden bont kerítést az Ismerős Arcok + JÁTÉK, VIDEÓ

Szegeden bont kerítést az Ismerős Arcok + JÁTÉK, VIDEÓ

2012. április 27., péntek
Szegeden bont kerítést az Ismerős Arcok + JÁTÉK, VIDEÓ

Az IH Rendezvényközpontban mutatja be legújabb lemezét az Ismerős Arcok rockzenekar. A koncerten több, a korong elkészítésében segédkező művész is részt vesz, játékunkkal ön is nyerhet egy páros belépőt!

Lemezbemutató turnéjának szegedi állomásán, az IH Rendezvényközpontban lép fel május 5-én, szombat este 19 órától az Ismerős Arcok zenekar. Az 1999-ben alakult banda az elmúlt 13 évben 6 nagylemezt jelentetett meg, nevük az egész Kárpát medencében ismerősen cseng. Az utóbbi évek egyik legtöbbet koncertező zenekara, akik nagy sikerrel szerepeltek már Kanadában, az Egyesült Államokban és Svédországban is. Dalaik legjellemzőbb témái közt a legjellemzőbb gondolatok: a család, hazaszeretet és a közösségben való létezés fontossága. Témája és szellemisége a Kerítést bontok című új korongnak is hasonló, felépítése azonban merően eltér az eddigiektől. "Egy koncepciólemezről van szó, amely az első számtól az utolsóig egy kerek történetet mesél el. Főszereplője egy korunkbeli, hatvanas évek derekán született férfi, aki valahol a határ túloldalán született, és igen nehéz körülmények között nőtt fel" - mesélte

Galambos Nándor

, a zenekar vezetője. A zenekar az igazságtalan trianoni döntésre, és a magyarságot sújtó számtalan csapásra hívja fel dalaiban a figyelmet. A rockzenekar május 5-én, este hét órakor Szegeden, az IH Rendezvényközpont színpadán is bemutatja az új lemezt. A koncert különlegessége, hogy a korong elkészítésében segédkező több művész is elkíséri őket: jelen lesz többek között a hazafias rapzenész,

FankaDeli

,

Papp Gyula

, a Skorpió együttes egykori tagja,

Török Máté

a Misztrál zenekarból, és

Tóth Lilla

, a Törköly folk-zenekar népdalénekese is.

Helyszín:

IH Rendezvényközpont (Szeged, Felső Tisza-part 2.)

Időpont:

2012. május 5., 19 óra

Belépő:

elővételben 2400 forint, a koncert napján 2800 forint A zenekar pénteki koncertjére három darab páros belépőt sorsolunk ki, melyet ön is megnyerhet, ha válaszol az alábbi kérdésünkre:

Hány nagylemeze jelent eddig meg az Ismerős Arcok zenekarnak?

A

- 8

B

- 6

C

- 3 A megfejtéseket a jatek@szegedma.hu e-mail címre várjuk a játékos nevének és elérhetőségeinek megadásával legkésőbb május 3-án délig. A nyerteseket e-mailen értesítjük majd.

A játékosok jelen pályázatban való részvétellel automatikusan elfogadják a SZEGEDma.hu

Nyereményjáték szabályzatát.

http://www.youtube.com/watch?v=6b6xdYAP7zs

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.