Közélet

Programfüzet a szegedi nyári szünethez

Programfüzet a szegedi nyári szünethez

2012. április 18., szerda
Programfüzet a szegedi nyári szünethez

Idén nyáron sem maradnak programfüzet nélkül a szegediek: a Szegedi Vakáció 2012 kulturális műsorokat, táborokat, sporteseményeket foglal össze, ahol óvodásoktól nagyszülőkig mindenki megtalálhatja a kedvére való rendezvényt.

Évtizedes hagyományt visz tovább a Szegedi Vakáció 2012-es programfüzet, mely a nyári programok tömkelegében segít eligazítani az olvasót. A füzetet először 1986-ban adták ki, mai formájában a kilencvenes évektől forgalmazzák. Új példányát - melyet első kézből, frissen a nyomdából érkezve vehettük szemügyre - Orbán Hédi, a Százszorszép Gyermekház igazgatója mutatta be nekünk. Mint mondta, a tavalyihoz hasonlóan 248 oldalas összeállítás három részre osztható. az elején a tábori kínálatot tekinthetjük meg, ez a tavalyi évhez képest jelentősen kibővült. Második részében a füzet a napi programokat sorolja fel, a szünidő első napjától kezdve szinte minden napra jut egy-egy kulturális, közéleti vagy sportesemény, melynek túlnyomó része ingyen látogatható. Végül a családoknak szóló, komplex programokból szemezgethetünk, ahol a pár éves gyermektől a nagyszülőkig mindenki találhat kedvére való rendezvényt. A borítón szereplő madár (mely a programfüzetet korábban forgatók számára már ismerős lehet)

Németh György

fotóművész keze munkáját dicséri. Az ingyenes füzetet a város összes közművelődési intézményében, iskolájában megtalálhatjuk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.