Közélet

Nem üzemel a köztársasági elnök honlapja

Nem üzemel a köztársasági elnök honlapja

2012. április 4., szerda
Nem üzemel a köztársasági elnök honlapja

Schmitt Pál köztársasági elnök lemondásával nem üzemel a Köztársasági Elnöki Hivatal (KEH) honlapja; az internetes oldalon olvasható közlemény szerint az új köztársasági elnök megválasztását követően indul újra a portál.

A www. keh.hu oldalon

Schmitt Pál

aláírásával az olvasható: "Magyarország és a nemzet egysége érdekében köztársasági elnöki megbízatásomról lemondok". A szöveg megegyezik az államfő hétfőn, az Országgyűlésnek írásban benyújtott lemondó nyilatkozatával. Az államfői hivatal honlapján közlik azt is, hogy az új köztársasági elnök hivatalba lépéséig a köztársasági elnök feladat- és hatásköreit ideiglenesen Kövér László, az Országgyűlés elnöke látja el. Schmitt Pál hétfőn délután, az Országgyűlésben napirend előtti felszólalásban jelentette be lemondását, amelyet a parlament még aznap délután el is fogadott. Az új államfőt 30 napon belül kell megválasztania az Országgyűlésnek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.