Bulvár

Még egy hétig vár az Eötvös Cirkusz mesevilága + FOTÓK, VIDEÓ

Még egy hétig vár az Eötvös Cirkusz mesevilága + FOTÓK, VIDEÓ

2012. április 17., kedd
Még egy hétig vár az Eötvös Cirkusz mesevilága + FOTÓK, VIDEÓ

Zsúfolásig megtelt nézőtér előtt tartotta meg műsorát az Eötvös Cirkusz hétfő délután. A nagy sikerre való tekintettel a társulat egy héttel tovább marad Szegeden, akik lemaradtak még bepótolhatják a nem mindennapi előadást!

Kígyózó sorok várakoztak a Rókusi körúti Tesco parkolójában felállított sátor előtt kedd délután. Az Eötvös Cirkusz 1001 Attrakció című előadására vadászni kellett az ülőhelyeket, jóval a műsor kezdete után is pótszékeket hordtak be a későn érkezőknek. Hét telt házas előadással a háta mögött a társulat úgy döntött: a nagy sikerre való tekintettel egy héttel meghosszabbítják szegedi tartózkodásukat, hisz igény még jócskán van a műsorra.

Kicsiknek és nagyoknak

"Szegedre nagyon szívesen jövünk, mert mindig nagy a látogatottsága az előadásoknak. Az óriási sikerre való tekintettel még egy hetet itt tudunk tölteni" - hangsúlyozta

Eötvös Susy

, az Eötvös Cirkusz igazgatója. Mint mondta, minden évben új előadást szerkesztenek, hogy a visszatérő nézők is egy megszokott, új előadást láthassanak. A vadállatok produkciója a gyermekek és a felnőttek körében is nagy sikert aratott, ezúttal egy világhírű idomár előadását is megtekintheti a közönség.

A család apraja-nagyja jól szórakozhat a cirkusz előadásán: az idomított pónilovak megvillantották tánctudásukat, hátsó lábaikon egyensúlyozva egymagukban, összekötve pedig a társastáncban is jeleskedtek. Rajtuk kívül pedig még számos egzotikus állat - krokodilok, kajmánok, leguánok, skorpiók, tevék, lámák, zebrák, afrikai bivalyok, óriáskígyók és különleges mérges kígyók mellett oroszlánok és tigrisek előadását tekinthetjük meg a porondon. Legnagyobb szenzációként egy igen ritka tibeti fehér tigrist is bemutatnak a műsor szervezői, és jópár nagymacska hozza a frászt az első sorban ülőkre. A gyermekek mulatságáról számos "mesterségben" bemutatkozó bohóc gondoskodik, lufit lyukasztó bűvésztől az önálló életre kelt csodaautóját kis híján főbe lövő taxisig. Mellettük légtornászok, zsonglőrök, artisták nyaktörő mutatványokkal gondoskodnak róla, hogy mindenki számára felejthetetlen élményt nyújtson az előadás. Az Eötvös Cirkusz április 22-ig várja a látogatókat Szegeden.

Előadások:

csütörtökön 18 óra pénteken 18 óra szombaton 15 és 18 óra vasárnap 11 és 15 óra http://www.youtube.com/watch?v=MzLZo4Tz8rg

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.