Sport

Lipcsei Péter: Nagyon hiányzik Flóri bácsi

Lipcsei Péter: Nagyon hiányzik Flóri bácsi

2012. április 17., kedd
Lipcsei Péter: Nagyon hiányzik Flóri bácsi

A pénteken, a Móra Ferenc Múzeumban megnyílt Albert Flórián emlékkiállításon számos közéleti szereplő és korábbi labdarúgó vett részt, köztük Lipcsei Péter is.

Az 1967-ben Aranylabdát nyert legendás

Albert Flórián

emlékére nyílt kiállításon a Császár örök klubja, a Ferencváros is több prominens személyiséggel képviseltette magát, ott volt közöttük

Lipcsei Péter

, a zöld-fehérek egyik legnépszerűbb labdarúgója az 1990-es években. "Nagyon örültem, amikor megtudtam, hogy Szegeden nyílik egy ilyen kiállítás, amely bemutatja, hogy milyen ember volt Albert Flórián, azoknak is, akik nem ismerték, nem ismerhették" - mondta el portálunknak a Fradival négyszeres magyar bajnok, hatszoros kupa-és háromszoros szuperkupagyőztes középpályás, aki meghatódva emlékezik Albertre. "Büszke lehetek rá, hogy szinte nap mint nap találkozhattam, beszélgethettem vele.

Szűcs Lajossal

és

Rákosi Gyulával

ők hárman nagyon nagy barátok voltak. Rengeteg élményüket elmesélték, sokat sztorizgattak, és nagyon sok tanácsot kaptam tőlük, amik segítettek, segítenek karrieremben. Nagyon hiányzik Flóri bácsi, sajnálom, hogy már nem lehet közöttünk." Az FC Porto játékosaként portugál bajnoki címet szerzett Lipcseit megkérdeztük a szegedi focival kapcsolatban is, hiszen épp a megnyitó előtt két nappal derült ki, hogy a Szeged 2011 NB II-es együttesének kispadjára idén már a negyedi tréner ül le

Tóth Bálint

személyében. "Nem igazán látok bele, hogy pontosan mi zajlik a szegedi fociban. Annyit tudok, hogy nem nagyon megy a csapatnak, kieső helyen áll a Szeged az NB II-ben és sűrűn váltakoznak az edzők. Bízom benne, hogy rendbe jönnek a dolgok, egy ilyen szép városban illő lenne, hogy legyen egy NB I-es csapat" - közölte diplomatikusan az 58-szoros válogatott labdarúgó.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.