Bulvár

Kiállítás a vásárhelyi rendőrkapitányságon

Kiállítás a vásárhelyi rendőrkapitányságon

2012. április 25., szerda
Kiállítás a vásárhelyi rendőrkapitányságon

Az elmúlt évek hagyományainak megfelelően idén is neves, Tornyai-plakett díjjal kitüntetett, Hódmezővásárhelyen élő és alkotó képzőművész munkáiból nyílik kiállítás a városi rendőrkapitányságon. A Magyar Rendőrség Napja alkalmából szervezett tárlat célja a rendőrség társadalmi kapcsolatainak szélesítése - olvasható a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóközleményében.

Ebben az esztendőben

Kéri László

festőművész alkotásait tekinthetik meg az érdeklődők. Kéri László festészete emberközpontú, figurális, az erőteljes emberi érzelmek közvetítője. A kiállítás megnyitójára április 26-án (csütörtök) fél ötkor kerül sor a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányságon. A tárlatot

Lázár János

polgármester, országgyűlési képviselő nyitja meg. A rendezvényen

Lukács János

dandártábornok, megyei főkapitány is részt vesz. A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság szeretné, ha a város lakossága minél szélesebb körben megtekintené a neves képzőművész alkotásait, ezért a kiállítás 2012. május 14-ig díjmentesen látogatható - olvasható a közleményben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.