Sport

Ki lesz a megye I. tavaszi tippbajnoka? - 6. forduló

Ki lesz a megye I. tavaszi tippbajnoka? - 6. forduló

2012. április 13., péntek
Ki lesz a megye I. tavaszi tippbajnoka? - 6. forduló
Népszerű játékunkban a megye I. hétvégi fordulójának mérkőzéseire az Ujszegedi TC csapatkapitánya, Gonda László tippel. A megyei I. osztály 23. fordulóját rendezik szombaton és vasárnap. Tippbajnok játékunkban a szabadnapos, a tabellán egyébként jelenleg tizennegyedik Ujszegedi TC csapatkapitányát, Gonda Lászlót kértük föl, jósolja meg a végeredményeket. A kőkemény védő szerint ez a játéknap mentes lesz a meglepetésektől, ugyanis az éllovas hat csapat gond nélkül gyűjti be a győzelmeket. Vasárnap estére kiderül, igaza lesz-e. Játékunkban a találkozók végkimenetelének eltalálásáért továbbra is 2 pont jár. Aki emellett jól érzi meg a gólkülönbséget vagy az egyik csapat gólját, 3 ponttal lesz gazdagabb (ugyanennyi pont jár döntetlen esetén is, ha nem telitalálatról van szó). A teljes telitalálat 4 pontot ér. Az eddigi próbálkozók közül Hadár Attila (Algyő) 18, Vasas Gábor (Sándorfalva) 17, Bosánszki Mihály (Balástya) 15 pontot teljesített, míg Hegyesi Zsolt (SZVSE) és Jesenszki Györgyi (HFC II.) 5 ponttal kellett, hogy beérje.

Gonda László (Ujszegedi TC) tippjei a 23. fordulóra:

Csanádpalota – Sándorfalva 1-2 Csongrád – Balástya 3-1 HFC II. – Nagymágocs 1-1 Algyő – Mindszent 2-0 Ásotthalom – Röszke 2-1 SZVSE – Kiskundorozsma 1-3 Tápé – Kiszombor 2-1 Mórahalom – Kistelek 3-1

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.