Sport

Kézilabda: bajnokavatás lesz Vásárhelyen

Kézilabda: bajnokavatás lesz Vásárhelyen

2012. április 27., péntek
Kézilabda: bajnokavatás lesz Vásárhelyen

Hét közben lejátszotta utolsó előtti bajnoki mérkőzését a Hódmezővásárhelyi Leány Kézilabda Club a megyei női bajnokságban. A vásárhelyiek kemény mérkőzésen szerezték meg a győzelmet Szentesen, így behozhatatlan előnyre tettek szert riválisaik előtt és szombaton délután bajnokavatást rendezhetnek a Hódtói Sportcsarnokban.

A találkozó elején a szentesiek 3-4 gólos előnyt szereztek, amelyet azonban szünetig a vásárhelyieknek sikerült ledolgozniuk. A második félidő is küzdelmes játékot hozott, a gólok felváltva estek, így a HLKC megőrizte előnyét és egyben 100 %-os tavaszi mérlegét is.

Sipter Lajosné

tanítványai szombaton 16.30-kor játsszák utolsó bajnoki találkozójukat a sereghajtó Bordány ellen. A találkozót megelőzően, 14.30-tól rendezik a bajnokság bronz-rangadóját, amelyen a Hódmezővásárhelyi KE a Seni Girls Szeged csapatát fogadja.

Megyei női kézilabda bajnokság 12. (elhalasztott) forduló:

Szabadidő SC Szentes - Hódmezővásárhelyi LKC 23-25 (12-14)

HLKC:

Molnár - Olasz, Hegyi 9, Kovács D. 4, Tószegi 7, Kovács M., Sajtos 3.

Csere:

Tóth O. (kapus), Szabó 1, Fürcht, Krumesz, Blaskovics, Domján 1.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.