Bulvár

Jozef Rohác továbbra is hallgat

Jozef Rohác továbbra is hallgat

2012. április 14., szombat
Jozef Rohác továbbra is hallgat

Megtagadta a vallomástételt pénteki kihallgatásán a Fenyő János médiavállalkozó tizennégy évvel ezelőtti meggyilkolásával gyanúsított Jozef Rohác, s a múlt héten letartóztatott feltételezett társa sem működik együtt a hatóságokkal - írja a Magyar Nemzet szombati száma.

Jozef Roháccal

a nyomozóhatóságok nem közölték hivatalosan, hogy a vizsgálatnak rajta kívül újabb terheltje van, a Magyar Nemzet értesülése szerint erről a sajtóból szerzett tudomást. Az ügyben eljáró Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) illetékesei időközben kihallgatták a felvidéki Léván őrizetbe vett, majd a múlt csütörtökön a Budai Központi Kerületi Bíróság (BKKB) által előzetes letartóztatásba helyezett Ladislav T.-t is. A Magyar Nemzet információi szerint a bűnsegédként, előre kitervelten elkövetett emberöléssel gyanúsított férfi, aki a nyomozók szerint a sofőrje volt annak a Mitsubishinek, amellyel a merénylők a gyilkosság helyszínére érkeztek, nem működött együtt. Rohác egy éve van előzetesben, a kényszerintézkedés meghosszabbításáról jövő szerdán dönt újra a bíróság - írja a lap.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.