Bulvár

Egy halálos baleset történt az elmúlt 24 órában

Egy halálos baleset történt az elmúlt 24 órában

2012. április 9., hétfő
Egy halálos baleset történt az elmúlt 24 órában

Az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) összesítése szerint az elmúlt 24 órában egy halálos baleset történt az ország útjain, 9-en súlyosan, 18-an pedig könnyebben sérültek meg balesetekben.

Az ORFK hétfői, MTI-hez eljuttatott közlése szerint 48 anyagi káros baleset történt. Az alkoholszonda 105 esetben színeződött el, három tehergépjármű-vezetőnél, 38 személyautó-vezetőnél, négy motorosnál és 60 kerékpárosnál. Az ittas vezetés megelőzése érdekében fokozott közúti ellenőrzést tart a rendőrség az ország közútjain.

Hatala József

altábornagy, országos rendőrfőkapitány március 9-én "a közelgő húsvéti ünnepre, a megnövekvő közúti és határforgalomra, valamint az illegális migráció elleni küzdelemre" tekintettel április 15-ig az ország egész területére fokozott ellenőrzést rendelt el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.