Bulvár

Átmeneti lehűlést, változékony időjárást hoz a húsvét

Átmeneti lehűlést, változékony időjárást hoz a húsvét

2012. április 5., csütörtök
Átmeneti lehűlést, változékony időjárást hoz a húsvét

Átmeneti lehűlés érkezik, a húsvéti ünnepek alatt változékony, csapadékos, szeles időre kell számítani - közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat munkatársa csütörtökön az MTI-vel.

Török László

elmondta: pénteken és szombaton még enyhébb lesz az idő, 13-18 Celsius-fok közötti hőmérséklet várható, ugyanakkor már több helyen lehet eső, záporeső, zivatar. Nagy területen nagy mennyiségű csapadék nem valószínű, de néhol jelentős csapadékmennyiség is hullhat - tette hozzá. Vasárnap hidegebb lesz az idő, akkor már csak 10 fok körül alakulnak a maximumok. Aznap délután több helyen a szél is megélénkül, néhol viharossá is fokozódhat, országszerte bárhol eshet az eső, a hegyekben akár hózáporok is lehetnek. A meteorológus azt mondta, hogy hétfőn lesz a leghidegebb. Aznap, illetve kedden és szerdán a hajnali órákra fagypont alá is csökkenhet a hőmérséklet. A jövő hét közepétől viszont ismét melegszik az idő, visszatér az enyhe, tavaszias időjárás.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.