Sport

Asztalitenisz: tökreverte a Pénzügyőrt a Floratom

Asztalitenisz: tökreverte a Pénzügyőrt a Floratom

2012. április 1., vasárnap
Asztalitenisz: tökreverte a Pénzügyőrt a Floratom

Újabb rangadó várt az elmúlt héten a Félegyházi ASI ellen nagy pofonba szaladó (2-8) szegedi együttesre, ezúttal a tavalyi szezon ezüstérmese, a Pénzügyőr volt az ellenfél.

Szoros mérkőzésre számíthattak az együttesek, hiszen az ősszel 5-5 arányú döntetlen született. A

Dudás, Kószó A.

páros a szezon eddigi legjobb játékával magabiztosan múlta felül a bajnokság egyik legjobb egységét, a

Varga, Hoffmann

duót, 1-0. Lukács nagyon megszorította a sok világeseményt megjárt Vargát, Dudás hozta a kötelezőt, Kószó A. nagy szívvel játszva, hátrányból győzte le Hoffmannt, 3-1. A következő körben Dudás parádés játékkal múlta felül a fővárosiak első számú játékosát, Vargát, majd Kószó A. nagy csatában fektette két vállra

Várbelit, Lukács

vereségével is fölényesen, 5-2 arányban vezetett a Floratom. A záró körben nem hibáztak a szegediek, Dudás „lebombázta” Hoffmannt, Kószó A. Vargát, Lukács Várbelit győzte le meggyőző fölénnyel, így nem várt fölényes szegedi siker született.

Férfi asztalitenisz Extraliga, 19. forduló:

Floratom Szeged AC Kalo-Méh – Pénzügyőr SE 8-2

Szeged, 50 néző.

A szegedi győzelmeket szerezték:

Dudás Róbert 3, Kószó Attila 3, Lukács Levente 1 és a Dudás, Kószó A. páros. Lukács Levente:

"Létkérdés volt számunkra a győzelem, melyet kiváló játékkal sikerült elérnünk. Újra a saját kezünkben van a sorsunk a dobogóért vívott küzdelemben."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.