Bulvár

A póniló esete a házimozival

A póniló esete a házimozival

2012. április 3., kedd
A póniló esete a házimozival

Pónilovas fogattal vitték el a lopott házimozi rendszert egy csongrádi raktárból tegnap. A rendőrök néhány óra alatt elfogták az elkövetőket - közölte Szenti Szabolcs, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

Egy 26 éves csongrádi fiatalember lopta meg munkáltatóját. A fiatalembernek megtetszett a főnök raktárban tartott házimozi rendszere, ezért feltörte az épületet, majd kitette a kerítés mellé a félmilliót érő zsákmányt. Szólt egy gátéri ismerősének, hogy pónilovas fogatával menjen át Csongrádra, ahol az éj leple alatt felpakolták a lopott dolgokat, majd visszamentek Gátérre. A csongrádi nyomozók másnap ott foglalták le a házimozit. A fiatalember már ismerős volt a rendőrök előtt, ezért az adatgyűjtés során azonnal képbe került, mint lehetséges elkövető. Ez a vonal jónak is bizonyult, így sikerült néhány óra alatt megoldani az ügyet. A két gyanúsított kihallgatása során részletes beismerő vallomás tett, ellenük lopás bűntette megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás - áll a közleményben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.