Sport

Vízilabda: a felsőházért játszanak az EHÖK-ös lányok

Vízilabda: a felsőházért játszanak az EHÖK-ös lányok

2012. március 24., szombat
Vízilabda: a felsőházért játszanak az EHÖK-ös lányok

Utolsó alapszakaszbeli fordulóját vívja vasárnap - ezúttal hazai medencében - az SZTE EHÖK SE OB I/B-s női vízilabdacsapata. Bordás Tímeáék a felsőházi rájátszásért harcolnak.

Ragyogó októberi kezdés (8-5 a Honvéd, 28-3 a Debrecen ellen), majd balsikerű decemberi folytatás (1-3 a Bánkival, 6-13 a Honvéddal szemben) után vasárnap az újszegedi sportuszodában vívhatja ki az OB I/B-s felsőházi rájátszást az SZTE EHÖK SE női vízilabdacsapata. "A decemberi forduló után bő egy hónap pihenőt tartott mindenki, majd hetekkel ezelőtt megkezdtük a felkészülést, eleinte heti három, majd március elejétől heti négy-öt edzéssel. Korábban akadt, akinek a tanulmányok alkalmanként közbe szóltak, de a héten már a teljes keret együtt edzett" - közölte portálunkkal

Fabó Lili

, a csapat játékos-edzője. A kiírás értelmében ezúttal 15 órától a B csoport sereghajtója, a Debrecen ellen, majd ezt követően 17 órától az éllovas Bánki VE együttese ellen ugranak vízbe a szegedi lányok. Az első mérkőzés gólarányjavító papírforma-győzelemnek ígérkezik, az igazi csata a Bánki VE ellen lesz, melyen eldőlhet a továbbjutás kérdése. Ez persze attól is függ, mit játszik a csoport negyedik egysége, a Honvéd ezzel az említett két együttessel. Ide kapcsolódó hír, hogy a fővárosiak élvonalbeli játékosokkal megerősített kerete Szegedre érkezik edzőtáborozni, így vélhetően mind a hajdúságiakra, mind a másik fővárosi ellenfélre két nehéz meccs vár az újszegedi sportuszodában. Matekozás helyett rövidre fogva egy a lényeg: a szegedieknek nyerniük kell mindkét meccsüket. Mint megtudtuk, a Tisza-parti lányok különleges, közönségcsalogató meglepetéssel is készülnek, a kilátogató szurkolóknak ásványvízzel és saját készítésű süteményekkel kedveskednek.

A női vízilabda OB I/B B csoport 3. forduló programja (március 25.):

Honvéd POLO - Bánki VE

14 óra

SZTE EHÖK Sport - DVSE

15 óra

DVSE - Honvéd POLO

16 óra

Bánki VE - SZTE EHÖK Sport

17 óra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.