Sport

Rövidpályás gyorskorcsolya: Lajtos nem jutott döntőbe 1500-on

Rövidpályás gyorskorcsolya: Lajtos nem jutott döntőbe 1500-on

2012. március 9., péntek
Rövidpályás gyorskorcsolya: Lajtos nem jutott döntőbe 1500-on

A négy magyar induló közül egyiknek sem sikerült elődöntőbe jutnia 1500 méteren a rövidpályás gyorskorcsolyázók Sanghajban zajló világbajnokságának pénteki első versenynapján.

A nemzetközi szövetség hivatalos honlapja szerint a férfiaknál

Knoch Viktor

selejtezős futamának harmadik helyén zárt, s mindössze egy tized másodperccel maradt le a továbbjutásról, a pályafutása első felnőtt vb-jén szereplő

Oláh Bence

pedig 3,3 mp-s hátránnyal ötödikként végzett futamában, így szintén lemaradt az elődöntőbe jutásról. A januári Európa-bajnokságon 1000 méteren ezüstérmes, a váltóval bronzot nyert, összetettben pedig negyedikként zárt

Heidum Bernadettnek

- Knochhoz hasonlóan - egy tized mp hiányzott a továbbjutáshoz,

Lajtos Szandra

pedig szoros versenyben negyedik lett selejtezős futamában, így ő sem lépett tovább. A sanghaji vb szombaton az 500 méteres futamokkal folytatódik, vasárnap pedig az 1000 méteres versenyeket és a 3000 méteres szuperdöntőket rendezik meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.