Közélet

Rendőrök kapcsolták le a Békementre utazó szegediek buszát + FOTÓK

Rendőrök kapcsolták le a Békementre utazó szegediek buszát + FOTÓK

2012. március 15., csütörtök
Rendőrök kapcsolták le a Békementre utazó szegediek buszát + FOTÓK

A március 15-i Békemenetre utazó szegedi különítmény buszát Budapest határában két rendőrautó állította félre, mert egy lakossági bejelentés szerint közveszélyt okozó tárgyakat szállítottak. A buszon szegedi képviselők is utaztak. A rendőrök végül semmilyen veszélyes eszközt nem találtak.

A névtelen, de annál pontosabb bejelentő a busz pontos rendszámát is megadta. A buszon utaztak

Gyimesi László

és

Kohári Nándor

képviselők, a szegedi Fidesz elnöke és ügyvezető elnöke is. A jármű és az utasok átvizsgálása után a rendőrök semmilyen veszélyes eszközt nem találtak. A rendőrök kötelesek voltak ellenőrizni, többek között azért is, mert a demonstráció miatt fokozott a készültség a fővárosban. Az autóbuszt Budapest előtt állították félre, s mintegy 20 rendőr és féltucat kutya vizsgálta át a járművet és az utazók csomagjait, ruházatát. A különítmény bő fél órát vesztegelt, majd folytathatta útját a 14.30-kor kezdődő békemenet helyszínére – ahová jelentős késéssel érkeztek meg –, hiszen a rendőrség szakemberei nem találtak közveszély okozására alkalmas tárgyakat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.