Bulvár

Marihuánát találtak egy lengyel turistabuszban Röszkénél

Marihuánát találtak egy lengyel turistabuszban Röszkénél

2012. március 12., hétfő
Marihuánát találtak egy lengyel turistabuszban Röszkénél

Húszmillió forint értékben foglaltak le kábítószert a pénzügyőrök a röszkei határátkelőnél; a több mint 11 kilogrammnyi marihuánagyanús anyagot egy lengyel turistabuszban találták - közölte a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) vám- és jövedéki szóvivője hétfőn az MTI-vel.

Suller György Attila

elmondta: Röszkén jelentkezett belépésre vasárnap este egy lengyel, turistákat szállító autóbusz. A jármű és a csomagok tételes vizsgálata során a NAV munkatársai egy gazdátlan táskát találtak, amelyben törölközőbe tekert csomagok voltak; azokból összesen mintegy 11,5 kilogramm marihuánagyanús anyag került elő. A pénzügyőrök a 20 millió forint piaci értékű kábítószert átadták a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányságnak, ahol az ügyben kábítószerrel való visszaélés bűncselekmény gyanúja miatt eljárás indult - tette hozzá az őrnagy.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.