Sport

Kosárlabda: csak a győzelem adhat még némi reményt

Kosárlabda: csak a győzelem adhat még némi reményt

2012. március 2., péntek
Kosárlabda: csak a győzelem adhat még némi reményt

A hajrájához érkezett a férfi kosárlabda NB I/B Keleti csoportjának küzdelemsorozata, hiszen a csapatok többségének mindössze négy-öt mérkőzése van hátra az alapszakaszból. A Vásárhelyi Kosársuli a kötelező győzelem terhével szombaton este hazai pályán szerepel.

A gyenge őszi idényt produkáló EnterNet Vásárhelyi Kosársuli kiválóan kezdte a tavaszt, hiszen sorozatban aratott négy győzelmével visszahozta a reményt a felsőházi rájátszást jelentő legjobb négy közé jutásra. Sajnos a kék-sárgák tavaszi hadjárata az elmúlt hétvégi, Óbudán elszenvedett vereséggel megtorpant, így mostmár csak bravúrok árán valósulhat meg a vásárhelyiek célja. A hétvégén még nem bravúrt, hanem a papírforma győzelmet kell realizálnia Elek András edző csapatának, hiszen szombaton este 18 órakor a hat győzelem mellett kilenc vereséget szenvedett és ezzel a nyolcadik helyen álló Tiszaújváros gárdája látogat a Hódtói Sportcsarnokba. A két együttes őszi mérkőzésén Utasiék tíz ponttal, 80-70 arányban nyerni tudtak Tiszaújvárosban is, így szombaton egyértelműen a hazaiak a találkozó esélyesei. Az ötödik helyezett Kosársulinak nincs is más választása, hiszen csak a győzelem adhat némi reményt arra, hogy beérhessék a jelenleg negyedik helyen álló Bajai Bácska kosarasait. A vásárhelyi klub ezúttal is több eszközzel igyekszik becsalogatni a szurkolókat a Hódtói Sportcsarnokba, hiszen a táncos lányok mellett ismét bemutatkoznak a Kosársuli legfiatalabb kosarasai, de ajándékokkal - tapsrudakkal, pólókkal, tollakkal - is várják a kilátogató nézőket. A szünetben rendezendő dobóverseny legjobbjai étel- és italutalványokat nyerhetnek, illetve a legszerencsésebb tombola tulajdonosa ingyen cserélhet olajat az autójában. A találkozóra a belépés továbbra is ingyenes.

A forduló további mérkőzései:

Eger - Óbuda, Salgótarján - Kecskemét, Törökbálint - Baja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.