Sport

Ki lesz a megye I. tavaszi tippbajnoka? - 1. forduló

Ki lesz a megye I. tavaszi tippbajnoka? - 1. forduló

2012. március 9., péntek
Ki lesz a megye I. tavaszi tippbajnoka? - 1. forduló
Népszerű játékunk tavaszi nyitányán a megye I. hétvégi fordulójának mérkőzéseire a szabadnapos SZVSE csapatkapitánya, Hegyesi Zsolt tippel. Tavaly ősszel nagy sikerrel debütált Tippbajnok játékunk itt a SZEGEDma.hu-n. Akkor a labdarúgó megyei I. osztályban éppen szabadnapos csapatok vezetőedzőit kértük fel arra, jósolják meg, milyen végeredmények születnek az aktuális játéknapon. A legjobbnak a Kiszombort irányító Madránszki Zoltán bizonyult nagyszerű 21 pontjával. Ahogy ígértük, folytatjuk, mégpedig ezúttal a "csékákat" faggatjuk. Júniusra kiderül, ki számítja ki a legjobban az adott pillanatban az erőviszonyokat, vagy éppen ki mellé áll leginkább a szerencse! A 18. fordulóban a Szegedi VSE-ből Hegyesi Zsoltot kérdeztük. A kiváló futballista szerint rögtön egy meglepetéseredménnyel indul az idény, a Mindszent ugyanis legyőzi az aranyra ácsingózó Ásotthalmot. Úgy véli, a megerősödött Tápé is pontot rabol Algyőről, a Mórahalom és a Sándorfalva viszont győzelemmel kezd a "nagy négyesből". Játékunkban a találkozók végkimenetelének eltalálásáért továbbra is 2 pont jár. Aki emellett jól érzi meg a gólkülönbséget vagy az egyik csapat gólját, 3 ponttal lesz gazdagabb (ugyanennyi pont jár döntetlen esetén is, ha nem telitalálatról van szó). A teljes telitalálat 4 pontot ér.

Hegyesi Zsolt (SZVSE) tippjei a 18. fordulóra:

HFC II. – Mórahalom 1-4 Algyő – Tápé 1-1 Mindszent – Ásotthalom 2-1 Kiskundorozsma – Csanádpalota 3-1 Röszke – Balástya 1-1 Kiszombor – Sándorfalva 0-2 Kistelek – Ujszegedi TC 3-1 Nagymágocs – Csongrád 2-2

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.