Sport

Kézilabda: lehengerelte a Pick a tataiakat

Kézilabda: lehengerelte a Pick a tataiakat

2012. március 10., szombat
Kézilabda: lehengerelte a Pick a tataiakat

Akárcsak a Csurgó ellen a kupában, a bajnokságban is magabiztos, nagy arányú győzelmet aratott a Pick Szeged férfi kézilabdacsapata szombat este Tatabányán - a Tata ellen.

Esélyeshez méltó módon a Pick Szeged kezdettől irányított a mérkőzést a tatabányai sportcsarnokban a Tata együttese ellen.

Ancsin Gábor

góljaival,

Bajorhegyi Ádám

blokkjaival és

Mikler Roland

védéseivel -a válogatott hálóőr két hetest is megfogott - gyorsan haladt előre a Pick, s már az első félidő hajrájában elérte a 10 gólos különbséget, többek között két, emberhátrányban szerzett találat révén is. Fordulás után mit sem változott a játék képe, a hazaiak nem tudták megnehezíteni

Skaliczki László

legényeinek dolgát, akik így teljesen megérdemelten gyűjtötték be újabb, 13 gólos győzelmüket. A Pick Szeged következő alkalommal március 14-én, szerdán 18 órától Mezőkövesden lép pályára.

Férfi kézilabda NB I 21. forduló:

Tatai HAC - Pick Szeged 16-29 (7-16)

Tatabánya, 200 néző. Vezette: Herceg, Wiedemann.

Tata:

CZÉRNA – Vadász 2, Basky, Hegedűs, Kanyó Ba. 2, Szám 2, Sütő. Cs: Varga A, Melhardt (kapusok), Hodi-Pongrácz 1, Kanyó Be. 3, Hajdú 2, ENDRÉDI 3, Bodnár 1.

Vezetőedző:

Kanyó Antal.

Pick:

MIKLER - Törő 1, Beocsanin 5, Pribanic 1, Czina 2, ANCSIN 9, Nagy N. 2.

Csere:

Tatai, Tóth M. (kapusok), Lékai 3, Vadkerti, Zubai 3, BAJORHEGYI 3.

Vezetőedző:

Skaliczki László.

Hétméteres:

3/-, ill. 2/1.

Kiállítás:

4 perc, ill. 6 perc.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.