Közélet

Játszótérfejlesztés az átmeneti otthonnál adományból + FOTÓK

Játszótérfejlesztés az átmeneti otthonnál adományból + FOTÓK

2012. március 22., csütörtök
Játszótérfejlesztés az átmeneti otthonnál adományból + FOTÓK

Játékokkal gazdagodott az SZKTT ESZI Családok Átmeneti Otthona a Szeged Első Lions Club jóvoltából. A szervezet egymillió forintos adományából hintákat, egy fából készült hajót és homokozót vásároltak.

Jelenleg 25 gyermek él az átmeneti otthonban, akik már birtokba vették az új játékokat.

Veres László

, az SZKTT ESZI Családok Átmeneti Otthonának vezetője portálunknak elmondta, mivel az intézményben életvitelszerűen tartózkodnak a gyermekek, egyáltalán nem mindegy, hogy milyen környezetben töltik idejüket. Most egymillió forintból vásárolhattak udvari játszóeszközöket, többek között egy kombinált hintát, homokozót, kisebb hintákat, sőt még egy impozáns hajót is. A Sás utcai gyermekjóléti központ udvarára pedig egy csúszda és egy hinta került. „Jó helyre kerül a pénz, sok család örömét szolgálja, és otthon helyett otthont nyújt nekik ez a ház a munkatársak segítségével” – fogalmazott az SZKTT ESZI főigazgatója,

Ványai Éva

. Hárommillió forintot gyűjtött össze februári jótékonysági bálján a Szeged Első Lions Club.

Németh István

, a Lions Clubok Magyarországi Szövetségének soros kormányzója portálunknak elmondta, a szegedi klub elsődlegesen a gyermekekre fókuszál, a gyermekegészségügyben próbálnak segíteni, illetve hátrányos helyzetű gyermekeken. „Nem először vagyunk itt ebben az intézményben, hiszen kertjének fölújításában, a kerítés kialakításában már segítettünk” – tette hozzá. Az adomány jóvoltából az átmeneti otthon 25 kis lakója immár vadonatúj fából készült, modern játékokon játszhat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.