Sport

JÁTÉK! Nyerjen belépőjegyet a Szeged 2011 - Békéscsaba meccsre!

JÁTÉK! Nyerjen belépőjegyet a Szeged 2011 - Békéscsaba meccsre!

2012. március 28., szerda
JÁTÉK! Nyerjen belépőjegyet a Szeged 2011 - Békéscsaba meccsre!

A SZEGEDma.hu és a Szeged 2011 közös játékában a labdarúgó NB II szombati szegedi mérkőzésre lehet jegyeket nyerni.

Ezen a hétvégén ismét hazai környezetben szurkolhatunk a Szeged 2011 együttesének. A hétvégi pihenés programjába érdemes lesz beiktatni a SZVSE-pályán 16 órai kezdettel megrendezendő NB II-es labdarúgó-mérkőzést családi, baráti társaságban, hiszen komoly ellenfél érkezik Szegedre.

Futó Tamás

legénységének igencsak elkél a biztatás a tabella 2. helyén álló Békéscsabai Előre ellen, mivel legutóbbi, kazincbarcikai vereségével a 14. helyre csúszott vissza a gárda, s minden pontra szükség van. A SZEGEDma.hu és a Szeged 2011 jóvoltából ezúttal is belépőket nyerhetnek a létfontosságú találkozóra azok, akik helyesen válaszolnak a feltett kérdésünkre.

Mi lett az őszi, békéscsabai találkozó végeredménye?

A, 1-0 B, 0-0 C, 3-3

A megfejtéseket a

jatek@szegedma.hu

e-mail címre várjuk a játékos nevének és elérhetőségeinek megadásával március 29-e (csütörtök) déli 12 óráig. A helyes megfejtők belépőjegyeket nyerhetnek a szombaton 16 órakor kezdődő NB II-es összecsapásra. A szerencséseket pénteken e-mailben értesítjük. A jegyeket majd személyazonosságuk igazolása mellett a SZVSE-pálya főbejárati (a körforgalomnál található) pénztáránál vehetik át egy órával a mérkőzés kezdete előtt.

A játékosok jelen pályázatban való részvétellel automatikusan elfogadják a SZEGEDma.hu

Nyereményjáték szabályzatát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.