Bulvár

Harminchárom határsértő egy nap alatt

Harminchárom határsértő egy nap alatt

2012. március 9., péntek
Harminchárom határsértő egy nap alatt

Harminchárom határsértőt fogtak el a rendőrök csütörtökön Csongrád megyében, közülük hat gyermek - közölte a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője pénteken az MTI-vel.

Jászai Linda

elmondta: hajnalban egy afgán párt fogtak el a rendőrök négy gyermekkel Röszke külterületén. Miután sem személyazonosságukat, sem az ország területén való jogszerű tartózkodásukat nem tudták igazolni, idegenrendészeti eljárás indult ellenük. A gyermekeket a Békéscsabai Őrzött Szállásra vitték. A délelőtti órákban két algériai férfit fogtak el a rendőrök Szegeden, a Mars téri autóbusz-pályaudvaron. Délután Ásotthalom külterületén, az erdő szélén hat afgán férfival szemben intézkedtek a járőrök. A késő esti órákban egy 17 fős csoportot vettek őrizetbe Tiszasziget külterületén. A csapatból 11-en szomáliaiak, a többiek koszovóiak, köztük két gyermek. Este egy bosnyák és egy szomáliai férfit is elfogtak a rendőrök Tiszasziget külterületén.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.