Bulvár

Baleset szemtanúit keresi a rendőrség

Baleset szemtanúit keresi a rendőrség

2012. március 28., szerda
Baleset szemtanúit keresi a rendőrség

A Csongrádi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya közúti baleset gondatlan okozása ügyében kéri a lakosság segítségét.

Az eddigi információk szerint 2012. március 16. napján Csongrádon a Csongrád Főutcán lévő kerékpárúton közlekedett egy 29 éves helyi lakos és az Andy Endre utca irányából haladt az Új utca felé, amikor egy szürke színű személyautó a Fő utca, valamint a Vég utca kereszteződéséhez érve elsodorta őt. A jármű vezetője egy 50 év körüli 165 cm magas vörösesbarna hajú nő, a helyszínen megállt és kiszállt, hogy meggyőződjék arról, hogy a 29 éves kerékpárosnak nem esett-e baja, aki arról biztosította az autó sofőrjét, hogy nem keletkezett sérülése az ütközés következtében. A csongrádi nő később azonban erős fájdalmat érzett és a kórházi vizsgálat után megállapították, hogy 8 napon túl gyógyuló sérülést szenvedett. Az ügy körülményeinek tisztázása érdekében a rendőrség kéri azon szemtanúk vagy az érintett személy jelentkezését, akik a balesettel kapcsolatban érdemleges információval rendelkeznek. Jelentkezni a Csongrádii Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán, Csongrádon, a Pacsirta utca 1-5. szám alatt vagy telefonon a 107-es, illetve a 112-es segélyhívószámok valamelyikén, valamint a 06-63-571-510-es számon lehet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.