Rúzs

A szegedi tavasz hely-színei…

A szegedi tavasz hely-színei…

2012. március 27., kedd
A szegedi tavasz hely-színei…

A liliomfa virága, hazánkban délen, Virágzik, mint valamikor az éden, A tiszavirág életű évszak nyílik, A kockás pokrócokat terítik,

Kint a Laposon, szemlélik, A Dóm tornyán a harang időt, Visszhangozva üti el a delelőt, A biciklista fél mosollyal mereng, A Régi hídon a dilatáció reng, Roosevelt-téren gyerek lármát Hallani, ahogy délutáni álmát, Ásítja a játszótéri mászóka, Odébb még üresen a Fóka, A könyvtárban a fiatal rábólint, A lapokra, az évfolyamról odaint, Valaki, csalná indulni, a szabadba, Üljünk lábat lógatni a rakpartra, Nevetve belevághassak szavadba, A Stefánián szorgos fiatalok kocognak, A tekergő őgyelgők még vacognak, Széchényi-tér szomjazik, aszfaltja, A májusi boros bódék ígéretét falja, Anna kúthoz papucsba szaporázzák, A volán mögül az öklüket rázzák, Dóm tér macskaköve még szabadon, A női tűsaroknak kietlen vadon, Jön már az újabb évad, a színpad Megtelik élettel, hogy hol egy kínpad, Hol egy kórus, de tapsot reméljen A nagyérdemű kiabálja: Éljen!, A Mars téren frissen sült lángos, Illatozik a tavaszi a portéka, lám most, Már látni lehet a füvészkerti hóvirág, Hirdeti, eltűnt a téli óvilág, Szegeden ismét pezsdül egy évszak, Ez itt bizony a Dél nem az Észak! Kedves Olvasók! Rádöbbentem, hogy a szegedi tavaszról versben érdemes írni, ezzel kívánok Minden Kedves Olvasónak üde, szép hetet!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.