Közélet

Szakadozó T-Home internet Szegeden?

Szakadozó T-Home internet Szegeden?

2012. február 21., kedd
Szakadozó T-Home internet Szegeden?

Szeged több városrészéből jelezték olvasóink, hogy a T-Home internete szombat óta bizonytalanná vált, többszöri leállást, „szakadozást” tapasztaltak.

Internetes portál lévén szerkesztőségünket is érintette a napok óta tapasztalható bizonytalan T-Home internetelérés. Olvasóink jelzése alapján Szeged számos városrészében, különféle technikájú, többféle berendezéssel vételezett internet bizonytalanná vált. Ugyanakkor a mobilnetet nem érintette a probléma, sőt más szolgáltató rendszere is hibamentesen működött. Szerkesztőségünk informatikusa, és olvasóink is hibabejelentést tettek a T-Home ügyfélszolgálatán, ahol minden esetben udvariasan tájékoztatták a telefonálókat, hogy központi hibát ugyan nem tapasztaltak, azonban a bejelentést rögzítették, és 72 órán belül jelentkeznek a kollégák.

Se net, se IPTV, se kábeltelefon

Több helyről is azt tapasztalták olvasóink, hogy a megszűnt interneteléréssel egyidőben az IPTV és a kábeltelefon szolgáltatás sem volt elérhető, de a normál kábeltévé működött. Gyakorlott felhasználók ilyen esetben természetesen a modemek és az esetleges routerek újraindításával próbálkoztak – hiszen az ügyfélszolgálat munkatársai is mindig ezt az egyszerű megoldást javasolják – azonban például ma reggel több városrészben sem járt eredménnyel a házi „gyorsjavítás”, sem a net, sem az IPTV, sem pedig a kábeltelefon „nem kelt életre”. Kérdéseinket a szerdai nap folyamán megpróbáljuk feltenni a T-Home helyi vezetőinek, amennyiben sikerül velük kapcsolatba lépnünk. A kapott információkat természetesen megosztjuk majd Önökkel. Ha Ön T-Home előfizető, akkor tapasztalt hasonló jelenséget az elmúlt napokban? Írja meg nekünk kommentfalunkon a hely megjelölésével… feltéve ha el tudja olvasni ezt a cikket, és van internetelérése!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.