Sport

Sártenger a SZVSE-pályán – meccsre készülnek (FRISSÍTVE) + FOTÓK

Sártenger a SZVSE-pályán – meccsre készülnek (FRISSÍTVE) + FOTÓK

2012. február 25., szombat
Sártenger a SZVSE-pályán – meccsre készülnek (FRISSÍTVE) + FOTÓK

Lassan olvad a hó a vasutas stadion gyepéről, ahol vasárnap 13 órakor a Szeged 2011 az éllovas Szolnok ellen kezdené meg a tavaszi szezont. A mérkőzést a Sport2 televízió közvetítené, ha játékra alkalmas lesz addig a gyep – ami egyelőre még kérdéses.

Képgalériánkon jól látható, hogy több helyen még hófoltos a talaj, ahol pedig elolvadt a jeges lé, ott a cipőt a saras víz lepi el. Szombat reggel tehát még futballra alkalmatlan a SZVSE-stadion. Ami biztató lehet, hogy az időjárás igen kedvező, a meccs előtti napon 10 fokos, kora tavaszi idő lesz egész nap, verőfényes napsütéssel, és hasonló idő várható vasárnap is. A kérdés csak az, hogy az égiek segítsége elegendő-e ahhoz, hogy a pálya mérkőzésre alkalmas állapotra száradjon. Mindenesetre a SZEGEDma.hu készen áll, hogy vasárnap 13 órakor élőben közvetítse a tavasz szezon szegedi rajtját.

12.00:

Friss hír, hogy

Ivány Tamás

, a Szeged 2011 technikai vezetőjének tájékoztatása alapján szinte bizonyos: megrendezik a vasárnapi mérkőzést. Mint mondta, az időjárás javulása sokat segített, s jelenleg is 50 fő dolgozik azon, hogy minden rendben legyen a rajtra.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.