Közélet

Péntek éjjel is szállítják a havat a szegedi utcákról

Péntek éjjel is szállítják a havat a szegedi utcákról

2012. február 10., péntek
Péntek éjjel is szállítják a havat a szegedi utcákról

A Szegedi Környezetgazdálkodási Nonprofit Kft. péntek este is folytatja a városban felgyülemlett nagy mennyiségű hó elszállítását.

A Szegedi Környezetgazdálkodási Nonprofit Kft. tekintettel a nagytömegű lehullott hóra, a következő napokban hosszan elhúzódó várható fagypont alatti hőmérsékletre, valamint a felhalmozódott hótömeg miatt kialakult helyhiányra, február 10-én péntek éjjel, külső vállalkozók bevonásával, folytatja a kezelésében lévő utakról a hó és a jég elszállítását 22 óra és reggel 6 óra között, a Belvárosból kifelé haladva, elsősorban a nagy forgalmat és tömegközlekedést érintő szakaszokat érintve. A helyszínekre felvonuló 6 nagyteljesítményű géplánc (6 nagyteljesítményű rakodógép; 17, 3 illetve 4 tengelyes nagyteljesítményű szállító jármű) akadálytalan munkavégzése, és az esetleges károkozások elkerülése érdekében, kérik az alább felsorolt helyszíneken parkoló járművek tulajdonosait, hogy járművüket ebben az időszakban távolítsák el. Erre a célra ajánlják a megtisztított rakparti, illetve Széchenyi téri parkolókat.

3. nap - Február 10. Helyszínek, útvonalak:

1. Belváros

Nagy Jenő u. Károlyi u. Kígyó u. Kiss Ernő u.

2. Villamos-busz közös pálya Kossuth Lajos sgt

23 órától

3. Mars tér mögötti rész

Cserzy M. u. Pulcz u. Pozsonyi I. u. Börtön előtti szakasz Dr. Boross J. u.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.