Gazdaság

Orbán: az új magyar gazdaságpolitika kiállja az idők próbáját

Orbán: az új magyar gazdaságpolitika kiállja az idők próbáját

2012. február 24., péntek
Orbán: az új magyar gazdaságpolitika kiállja az idők próbáját

Orbán Viktor szerint az elmúlt másfél évben megalkotott 365 törvénnyel, valamint az új alaptörvénnyel Magyarország megtalálta a jövőbe vezető biztos utat, és joggal remélhető, hogy az új magyar gazdaságpolitika és alkotmányos berendezkedés kiállja az idők próbáját.

A kormányfő ezt pénteken mondta a németországi Wiesbadenben, miután tárgyalt Hessen tartomány kereszténydemokrata miniszterelnökével. A közös sajtótájékoztatón

Volker Bouffier

hangsúlyozta: a megbeszélésen egyetértettek

Orbán Viktorral

abban, hogy minden ország maga határozza meg szabályait. A magyar médiaszabályozást firtató újságírói kérdésre a német politikus azt válaszolta, megvitatták ezt a témát is, és a magyar kormányfő válasza meggyőzte őt. Orbán Viktor ezzel kapcsolatban azt mondta: Európában a sajtószabadság az egyik legérzékenyebb kérdés, ezért az új szabályok mindig rendkívüli vitákat kavarnak. Álláspontja szerint az, hogy nyílt vita van a sajtószabályozás kérdéséről, bizonyítéka annak, hogy van Magyarországon működő demokrácia.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.