Bulvár

Néhány óra alatt lebukott a garázs betörő

Néhány óra alatt lebukott a garázs betörő

2012. február 21., kedd
Néhány óra alatt lebukott a garázs betörő

Néhány órán belül elfogta a Szentesi Rendőrkapitányság azt a 37 éves helyi férfit, aki hétfőre virradó éjszaka két garázst is feltört a városban - közölte a rendőrség sajtószolgálata.

A rendőrség ügyeletére hétfőn érkezett bejelentés arról, hogy ismeretlen tettes feltört két szomszédos garázst a Veres Péter utcában, majd azokból gépi szerszámokat, sporteszközöket, bográcsot és fémhulladékot vitt magával. A szentesi nyomozók a helyszíni szemlével párhuzamosan adatgyűjtésbe kezdtek, melynek eredményeként eljutottak egy színesfém felvásárlóhoz, ahol a lopott dolgok egy része elő is került. A rendőrök ezután előállították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit, akitől a házkutatás során a többi lopott tárgyat is lefoglalták. A Szentesi Rendőrkapitányság a férfi ellen lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.