Közélet

Meghosszabbítja a moratóriumot az EDF Démász

Meghosszabbítja a moratóriumot az EDF Démász

2012. február 14., kedd
Meghosszabbítja a moratóriumot az EDF Démász

Az EDF Démász a hosszan elhúzódó rendkívüli időjárási körülményekre tekintettel február 20-ig meghosszabbította a hónap elején meghirdetett áramkikapcsolási moratóriumot – tájékoztatta a villamosenergia-szolgáltató kedden az MTI-t.

Február 20-ig azoknál a lakossági ügyfeleknél sem kapcsolják ki az áramot, akiknek számlatartozásuk van – áll a cég közleményében. A moratórium kizárólag lakossági ügyfeleire vonatkozik. A társaság felhívja a hátralékos ügyfelek figyelmét, hogy rendezzék tartozásaikat, hiszen a moratórium lejártával, február 21-től a hatályos szabályozás szerint történik a szolgáltatás kikapcsolása. A moratóriumi időszakot követően az EDF Démász továbbra is több lehetőséget ajánl a nehéz helyzetbe került lakossági fogyasztók számára, hogy megelőzhető legyen az áramszolgáltatásból történő kikapcsolás. Amennyiben az ügyfél szociálisan rászoruló, a cég felajánlja az előrefizetős mérés lehetőségét. Évente egyszer – meghatározott feltételek mellett - lehetőség van részletfizetési kedvezményre is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.