Bulvár

Már 35 ember halt meg a zord időjárás miatt

Már 35 ember halt meg a zord időjárás miatt

2012. február 14., kedd
Már 35 ember halt meg a zord időjárás miatt

Másfél hét alatt 35 ember halálát okozta a kihűlés - tájékoztatta a február 3-ától összesített országos adatokról az Országos Rendőr-főkapitányság szóvivője kedd reggel az MTI-t. Garamvölgyi László hozzátette, hogy a rendőrség 856 embert mentett meg a kihűléstől.

A szóvivő közlése szerint az időjárási körülmények miatt eddig hét ember közterületen, 28 pedig saját lakásában, vagy az ahhoz tartozó területen vesztette életét kihűlés miatt. A dandártábornok elmondta, hogy az elmúlt másfél héten 1215 embert vittek be a járőrök a rendkívüli hideg miatt a hajléktalanszállókba, a melegedőkbe, illetve a karitatív szervezetek és családsegítő szolgálatok létesítményeibe.

Garamvölgyi László

hozzátette: a rendőrök 856 alkalommal mentettek életet azzal, hogy segítséget nyújtottak a közterületeken lévő, már kihűlt, átfázott emberek számára.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.