Sport

Labdarúgás: hármat kapott Budaörs ellen a Szeged 2011

Labdarúgás: hármat kapott Budaörs ellen a Szeged 2011

2012. február 4., szombat
Labdarúgás: hármat kapott Budaörs ellen a Szeged 2011

Az ítéletidő ellenére is elutazott Budaörsre felkészülési mérkőzést játszani a Szeged 2011 NB II-es labdarúgócsapata. A kék-feketék 3-0-s vereséget szenvedtek a fővárosban.

Az első félidőben még az öltözőben maradt a csapat, ráadásul Orosz Márk és Folmer Krisztián rúgást kaptak az első negyed órában, így Futó Tamásnak idő előtt kellett cserélnie. Sokkal nehezebben tudott alkalmazkodni a körülményekhez a vendég gárda. Hiába dolgozott ki 4-5 helyzetet, a végjátékot rendre elrontották Podonyiék, volt, hogy egy budaörsi kapustól kapott ajándéklabdát sem bírt a Szeged góllá váltani. A második játékrészben harcosabb és agresszívebb játékot nyújtott a csapat, de az utolsó pillanatokban még mindig sok volt a hiba. Az ellenfél négy-öt helyzetéből hármat értékesített.

Felkészülési mérkőzésen:

Budaörs - Szeged 2011 3-0 (2-0)

Szeged 2011:

Belecan – Bamba, Guzsik, Laczkó, Válent, Borbély, Podonyi, Folmer, Kis, Orosz, Rézműves. Cserék: Geiger, Varga, Góman, Fluxa, E. H. Sackey. Vezetőedző: Futó Tamás. Futó Tamás:

A második félidő már részleteiben olyan volt, amilyet szerettem volna. Az erőnlétünkkel nincs gond, a következő három hétnek a feladata a frissítés, illetve a csapatjáték csiszolása főleg a támadó harmadban.

A Szeged 2011 kedden 15 órakor a Dunaharaszti ellen lép pályára, majd csütörtökön Sándorfalván fogadja az Arad csapatát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.