Sport

Kosárlabda: csak kisebb bokasérülést szenvedett Vida

Kosárlabda: csak kisebb bokasérülést szenvedett Vida

2012. február 27., hétfő
Kosárlabda: csak kisebb bokasérülést szenvedett Vida

A Kecskemét elleni hétvégi bajnoki találkozón rövid játék után sántikálva kellett elhagyja a játékteret Vida Máté, a Naturtex-SZTE-Szedeák kosarasa. Az irányító kisebb bokasérülést szenvedett.

"Szerencsére nem olyan súlyos a sérülés, mint amilyenre az első pillanatban számítottam" - közölte a megnyugtató hírt

a csapat honlapjával

Vida Máté

. "Körülbelül másfél hete edzésen ugyanígy aláfordult ugyanez a bokám. Nyilván ez is közrejátszott abban, hogy ezúttal egy ártalmatlan szituációban könnyebben történt meg a baj. Másnapra nem alakult ki komolyabb duzzanat, bevérzés sem történt, így nem kellett orvosi segítséghez folyamodnom, megúsztam a részleges szakadást. Sajnos többször is bajlódtam már a bokámmal, játék közben ezúttal is le volt ragasztva, ennek köszönhető, hogy megúsztam a komolyabb bajt. Terhelni tudom a lábam, bár kicsit fájdalmas a járás, de egyelőre ki kell hagyjak pár edzést a hét elején, csak kondicionáló tréninget folytathatok. Nagyon bízom benne, hogy a Körmend elleni meccsre már helyre jön a lábam és számíthat rám Fodor Péter" - tette hozzá a fiatal játékos.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.