Sport

Kézilabda: Visszavágni a Tatabányának!

Kézilabda: Visszavágni a Tatabányának!

2012. február 21., kedd
Kézilabda: Visszavágni a Tatabányának!

Szerda este 18 órától az újszegedi sportcsarnokban a Pick Szeged a Tatabánya együttesét fogadja az NB I-ben. A Skaliczki-gárdának van miért törlesztenie, a vendégek ezidáig az egyetlenek, akik az idei sorozatban lebírták a Tisza-parti alakulatot.

Szép győzelmet aratott utolsó hazai Bajnokok Ligája-mérkőzésén a Pick Szeged a szerb Partizan Beograddal szemben (31-21), mellyel remekül hangoltak Zubaiék a Tatabánya elleni visszavágásra. Visszavágóról van ugyanis szó, hiszen az őszi idegenbeli találkozón 27-19-es vereséget szenvedett

Skaliczki László

vezetőedző együttese, amit az tett különösen fájóvá, hogy pár nappal előtte az újszegedi sportcsarnokban, több mint két és fél év után sikerült legyőzni az örök rivális Veszprémet.

Online

A Pick Szeged - Tatabánya férfi kézilabda-mérkőzést portálunkon is élőben követhetik Olvasóink szerdán 18 órától, folyamatosan frissülő, szöveges online közvetítés formájában. Szurkoljunk együtt a szegedi győzelemért!

A Pick háza táján, sérültfronton kevés a változás. Buday Dániel a belgrádiak elleni találkozót megelőzően vádlisérülést szenvedett, még nem ismert, játszhat-e a Tatabánya ellen, szereplése a meccs előtt dől el. A térdsérüléssel bajlódó

Lékai Máté

hétfőn Tatán volt vizsgálaton. "Minden gyakorlatot végezhetek, teljes erővel tréningezhetem. Ha minden jól alakul, akkor március 3-án, az MKB Veszprém elleni rangadón pályára léphetek - nyilatkozta csapata honlapjának a kontroll után a fiatal irányító.

Törő Szabolcs

combsérülése szépen javul, várhatóan ő is bevethető lesz már a veszprémiek ellen. Az ellenfélről tudni érdemes, hogy jelenleg 3. a tabellán a Pick mögött, legutóbb a Csurgónak vágott vissza az őszi hazai vereségért idegenben. A bajnokság folyamán ezen kívül csak a Balatonfüredtől egyszer, illetve a Veszprémtől kétszer kaptak ki Lele Ákosék. Keretük erősödött a télen,

Gál Gyula

a CO Zagrebtől, a horvát

Vedran Hud

pedig Veszprémből csatlakozott keretükhöz, utóbbi kölcsönben szerepel a csapatnál. A pick Szeged Tatabánya elleni rangadóját szerdán, 18 órától rendezik az újszegedi sportcsarnokban. A mérkőzésre 1000 forintba kerül a belépő, a családi jegy (1 felnőtt + 1 gyerek) ára 1500 forint.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.